Somisteet ja tilakoristelut arkeen ja juhlaan

 

Lähestyvätkö häät, ristiäiset, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat tai merkkipäivä? Suunnittelemme vankalla ammattitaidolla upeat koristelut sekä isoihin että pieniin tilaisuuksiin.

Tyypillisiä tilakoristeita ovat esimerkiksi noutopöydän asetelma, ruokapöytien somisteet tai vieraiden vastaanottotilan somistus. Ristiäisissä voidaan kukkasin somistaa kastemalja tai ylioppilasjuhlissa lahjapöytä.

Tilakoristelupalvelun voit tilata avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei tarvitse huolehtia maljakoista tai materiaaleista. Kukkapalvelu lainaa juuri juhla-asetelmiisi sopivat astiat ja huolehtii myös esillepanosta.

Tilakoristelupalvelua voit tilata yhtä hyvin lasten syntymäpäiville, kuin suuriin sukujuhliin.

Ota yhteyttä lomakkeella niin suunnitellaan yhdessä juhliisi ja budjettiisi sopivat koristeet.

 

Yrityksille

- Viikkokukkapalvelu FRESH!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väreiltään ja muodoiltaan imagoon sopiva asetelma

kruunaa yrityksen tärkeän tilan.

 

Moderni ajanmukainen kukkakimppu kruunaa ylellisesti vastaanoton, kassan, neukkarin ja monen muun liiketoimintanne kannalta tärkeän tilan. Viikkokukkapalvelumme ansiosta henkilökuntanne sekä yrityksessänne vierailevat asiakkaat pääsevät nauttimaan tuoreesta, viikoittain vaihtuvasta kukkasidontatyöstä, joka voidaan suunnitella väreiltään ja muodoiltaan yrityksenne imagoon sopivaksi.

 

Viikkokukkapalvelu toimii näin:

Sinun ei tarvitse hankkia maljakoita tai ruukkuja, eikä edes leikata imupintoja kukille!

Kukkapalvelu toimittaa viikoittain näyttävän ja tuoreen kukkasidontatyön maljakkoineen tai ruukkuineen yritykseenne. Toimituksen yhteydessä floristi ottaa edellisen viikon kukkasidontatyön astioineen mukaansa

 

VIIKKOKUKKAPALVELUN HINTA:

250 € / kk + alv 24%

 

Hinta sisältää alkutapaamisen, suunnittelun, viikoittain vaihtuvan kukkasidontatyön (usemapien töiden kohdalla pyydä tarjous), tarvittavat maljakot, kuljetukset sekä floristisen konsultaatiopalvelun. Ei sitoutumista! Voit tilata palvelun kuukaudeksi kerrallaan.

 

NYT KOKEILUTARJOUKSENA 1. KUUKAUSI HINTAAN 190 € + alv 24%.

Kokeilutarjous ei sido jatkamaan tilausta.

 

Toteutamme myös laajempia yritysten vihersomistuksia sekä tapahtumien koristeluja. Kauttamme saat myös yrityslahjat ja näyttävät huomiointikimput. Kysy lisää ja pyydä tarjous floristiikan erikoisosaajilta!